Termékeink

A TrafikPontok Pécs üzleteiben városszerte elérhető közelségben várjuk a vásárlókat széles termékkínálatunkkal. Üzletláncunk arra törekedik, hogy a vevői igényekhez illeszkedő, változatos és folyamatosan bővülő kínálatot biztosítson, kedvező áron. A kínálat üzletenként eltérő lehet!

AZ ALÁBBI TERMÉKEK KAPHATÓAK ÜZLETEINKBEN

Kávé

Különböző pörkölésű őrölt kávékat is beszerezhetsz üzleteinkben kedvező áron! Az instant kávé szerelmeseinek többek között klasszikus, barnacukros, zöld kávés vagy akár krémes koffeinforrást kínálunk. De ha épp egy frissen főzött feketére vágysz, több üzletünkben kávézhatsz is!

kávé
Energiaital

ENERGIAITAL

A hagyományos, a gyümölcsös, vagy akár extrém ízű (mojito, cannabis) magas koffeintartalmú energiaitalok is elérhetőek üzleteink hűtőpultjaiban, többféle kiszerelésben, az igényedhez igazodóan!

ÜDÍTŐ

Szénsavas, rostos és szénsavmentes üdítőital kínálatunkban minden szomjazó megtalálja a kedvenc ízét. Változatos kóla, jeges tea és gyümölcs ízek, cukormentes üdítők, az egészen kicsitől (0,33 L) a méretes kiszerelésig (2,5 L), tökéletes hőmérsékletre hűtve várnak üzleteinkben, kedvező áron!

Üdíítő
ásványvíz

ÁSVÁNYVÍZ

A 0,5 literestől egészen a nagy 1,5 literes kiszerelésig minőségi ásványvizek szénsavas, enyhe és mentes változatban kaphatóak a TrafikPontokban! Az ízesített ásványvíz választékunk pedig folyamatosan bővül.

ALKOHOLOS ITALOK

Borok: A könnyed fehér- és rozéboroktól a testes vörösborokig széles, minőségi borkínálatot biztosítunk vevőinknek. A híres magyar borvidékekről származó borkülönlegességekből minden alkalomra találsz megfelelő bort, akár családi összejövetelre választasz italt, akár szülinapi ajándékot keresel. Különlegességként már gyümölcsborok is elérhetőek üzletünkben!

Sörkészítmények: akár hagyományos világos, barna vagy gyümölcsös söröket keresel, széles választékkal várunk a TrafikPontokban. Alkoholmentes sörkészítmények is elérhetőek!

Pezsgők: ünnepi összejövetelek, különleges alkalmak nélkülözhetetlen kísérője hagyományos 0,75 literes és mini (0,2 L) kiszerelésben találhatóak meg üzleteinkben. Száraz, édes, muskotályos és akár gyümölcsös ízvilágú pezsgők mellett, alkoholmentes is kapható!

Szeszes italok: széles választékkal és változatos kiszerelésű rövid italok is elérhetőek üzletünkben. Vodkával, whiskeyvel, pálinkákkal és gyomorkeserűkkel találkozhatsz üzletünk polcain.

alkoholos italok
ásványvíz

MENTOLOS TERMÉKEK

Mentolos cukorkák
A friss lehelet és a torok erősítése érdekében különböző erősségű mentolos cukorkák is elérhetőek üzleteinkben, hagyományos, gyümölcsös és gyógynövényes változatokban is!

Mentolos rágógumik
mentol frissítő erejével felturbózott rágógumikból sincs hiány üzleteinkben. Akár a tiszta, akár a gyümölcsös, édeskés ízzel megbolondított mentolos rágót kedveled, biztosan találsz a fogadra való rágógumit üzleteinkben.

TOVÁBBI TERMÉKEK

Buszjegyeket, sorsjegyeket, újságokat és egyéb szezonális ajánlatokat kínáló üzleteinkről itt tájékozódhatsz! 

Válogass széles termékkínálatunkból! Ne felejtsd otthon törzsvásárlói kártyádat, hiszen extra kedvezményeket biztosít!