TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA CSATLAKOZZ!

TRAFIKPONTOK

A TrafikPontok Pécs Törzsvásárlói Programja azzal a céllal jött létre, hogy a visszatérő, hűséges vásárlóinak az üzletek által árusított bizonyos termékcsoportok körében időszakosan elérhető egyedi akciókat és kedvezményeket biztosítson.

Törzsvásárlói kártya

Sokan csak rohanás közben térnek be a trafik üzletekbe, személytelennek találják azt, ráadásul félve vásárolnak üdítőt, vagy akár rágót, mert tartanak a magas áraktól.

Szerencsére Pécsen már 16 olyan TrafikPont üzlet vár városszerte, ahol az árak nem jelentenek akadályt! Sőt még barátságos kiszolgálással és folyamatosan bővülő termékválasztékkal is kiegészülnek! Törzsvásárlóink pedig rendszeresen különleges kedvezményeket kapnak!

A Hűségprogramhoz csatlakozó vásárlók egy névre szóló plasztik-kártyát kapnak térítésmentesen, melynek felmutatásával jogosultak a különféle akciók és kedvezmények igénybevételére.*

Sokan csak rohanás közben térnek be a trafik üzletekbe, személytelennek találják azt, ráadásul félve vásárolnak üdítőt, vagy akár rágót, mert tartanak a magas áraktól.

Szerencsére Pécsen már 16 olyan TrafikPont üzlet vár városszerte, ahol az árak nem jelentenek akadályt! Sőt még barátságos kiszolgálással és folyamatosan bővülő termékválasztékkal is kiegészülnek! Törzsvásárlóink pedig rendszeresen különleges kedvezményeket kapnak!

A Hűségprogramhoz csatlakozó vásárlók egy névre szóló plasztik-kártyát kapnak térítésmentesen, melynek felmutatásával jogosultak a különféle akciók és kedvezmények igénybevételére.*

A TrafikPontokban árusított bizonyos termékcsoportok körében időszakosan elérhető egyedi akciókat biztosítunk Törzsvásárlóinknak, így a nagy üzletláncokkal azonos, vagy akár azokénál alacsonyabb áron kínálunk változatos termékeket, városszerte 16 üzletünkben.

MIÉRT ÉRI MEG TÖRZSVÁSÁRLÓNAK LENNI?

GYORS KISZOLGÁLÁS

16 ÜZLET PÉCSEN VÁROSSZERTE

BARÁTSÁGOS ELADÓK

SZUPER KEDVEZMÉNYEK

TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT ÉS LEGYÉL TE IS TÖRZSVÁSÁRLÓ!

A Hűségprogramban kizárólagosan részt vevő árusított termékcsoportok: ásványvizek, üdítőitalok, energiaitalok, alkoholos italok, kávék és egyéb időszaki termékek. A Hűségprogramban az internetes főoldalon található térképen feltüntetett valamennyi üzlet részt vesz. A kínálat üzletenként eltérő lehet!

*A törzsvásárlói kártya megérkezéséig sem kell lemondanod az akciókról! Regisztrációd után e-mailben kapsz egy visszaigazolást. Ha ezt az e-mailt kinyomtatva vagy a telefonodon bemutatod üzleteinkben máris élvezheted a törzsvásárlói kedvezményeket!