Aktuális akciók

Ezen az oldalon mindig értesülhetsz a legfrissebb kedvezményekről!

A TrafikPontok Pécs Törzsvásárlói Program célja, hogy a csatlakozó vásárlóinknak különleges kedvezményeket biztosítson. Visszatérő vevőink fontosak a számunkra, így folyamatosan új akciókkal kedveskedünk nekik, amelyek többségét névre szóló törzsvásárlói plasztik-kártyájuk felmutatásával érvényesíthetnek, már 16 üzletben városszerte.

MÉG NEM VAGY TÖRZSVÁSÁRLÓ?

Regisztrálj és vásárolj akciósan Te is a TrafikPontok Pécs üzletekben! Csak pár perc az egész!

Mi díjazzuk a hűséged! Nézd meg aktuális akciós kínálatunkat és gyere el valamelyik üzletünkbe!

Az alábbi akciók a visszavonásig érvényesek!*

tüke kártya

10% KEDVEZMÉNY A FŐZÖTT KÁVÉRA MINDEN TÜKE KÁRTYÁVAL RENDELKEZŐ VÁSÁRLÓNKNAK!

Ugye te is szereted a frissen főzött kávé illatát? Ha rendelkezel tüke kártyával akkor ugorj be a hozzád legközelebbi TrafikPontok üzletbe és pörgesd fel magad egy igazi főzött fekete kávéval, most 10% kedvezménnyel. Kezdd a komor reggeleket nálunk, hogy jól induljon a nap!

VÁLTOZATOS HŰSÉGAKCIÓK

Használd a Törzsvásárlói kártyádat minden vásárlás alkalmával! Udvarias kiszolgálással, változatos termékekkel és kellemes trafik hangulattal várunk! Figyeld hírleveleinket és az üzleteinkben kihelyezett plakátokat, hogy mindig értesülj a kedvezményes termékeinkről!

16 üzletünk közül mindig találsz egyet a közelben. Nézd meg a térképen üzleteink elérhetőségét és pontos nyitva tartását!

Felhívjuk figyelmedet, hogy az akcióban részt vevő árusított termékcsoportok köre korlátozott!Kizárólag csak az alábbi termékekre vonatkozhatnak Törzsvásárlói kedvezmények: ásványvizek, üdítőitalok, energiaitalok, alkoholos italok, kávék és egyéb időszaki termékek.

A Hűségprogramban az internetes főoldalon található térképen feltüntetett üzletek többsége részt vesz. A kínálat üzletenként eltérő lehet.

Az akciós termékek a készlet erejéig érhetőek el!

 *A Hűségprogram ajánlatai nem elérhetőek a következő üzleteinkben: H-7634 Pécs, Makay út 18. és H-7624 Pécs, Bálicsi út 3/1.