A Pécsi Pezsgőgyár: Egy Magyarországi Kincs

Picture of Trafikpontok
Trafikpontok

A Littke Palace Pécsi Pezsgőház: Egyedi Élmények és Hagyományok Találkozóhelye

A Littke Palace nem csupán egy épület vagy egy vállalkozás; ez egy élményközpont, ahol a pezsgőkultúra, a borkóstolás és a magas színvonalú rendezvények találkoznak. Pécsett található, a város történelmi belvárosának szívében, és egyedülálló lehetőségeket kínál mind a magán-, mind a céges rendezvények számára.

Történelem és Modernitás

A Littke Palace célja, hogy tovább írja Magyarország legrégebbi pezsgőjének, a Littke pezsgőnek a történetét. A vállalkozás több mint száz éves hagyományokra tekint vissza, és ezt a múltat ötvözi a modern designnal és technológiával. Az épület maga is egy műalkotás, ahol a történelem és a modernitás találkozik, és ez az összhang tökéletesen tükröződik a szolgáltatásaikban is.

Konferenciák és Rendezvények

A Littke Palace konferenciaterme 600 m²-es, 5 méter belmagasságú és akár 300 fő befogadására is alkalmas. A terem minimál design jegyében készült, és minden igényt kielégítő technológiai felszereltséggel rendelkezik. Tökéletes helyszín lehet nagyobb konferenciák, workshopok, vagy akár esküvők számára is.

pezsgo

Borkóstolók és Gasztronómia

A borkóstoló terem 40 fő befogadására alkalmas, és kisebb rendezvények, borkóstolók, üzleti vacsorák és megbeszélések számára is ideális. A teremben a kényelem és az elegancia találkozik, és a kóstolókat gyakran szakértők vezetik, akik mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a borok és pezsgők világáról.

Pezsgőgyár-Látogatás

A Littke Palace alatt húzódik Magyarország egyik leghosszabb egybefüggő pincerendszere. A pincékben télen-nyáron 14 Celsius-fokos a levegő hőmérséklete, és a látogatók megismerhetik a pezsgőkészítés folyamatát, a szüreteléstől kezdve a palackozásig.

Termékpaletta

A Littke és a Cezar pincészet borai és pezsgői a Látogatóközpontban is kóstolhatóak, és a helyszínen lévő shopban meg is vásárolhatóak. A termékkínálat széles, a boroktól és pezsgőktől kezdve a pálinkákon át a balzsamecetekig.

A Littke Palace egy olyan helyszín, ahol a pezsgő- és borrajongók, valamint az üzleti és magánrendezvények szervezői egyaránt megtalálják, amit keresnek. A magas színvonalú szolgáltatások, az elegáns környezet és a hagyományok iránti tisztelet teszi ezt a helyet igazán különlegessé. Az itt eltöltött idő nem csupán egy látogatás, hanem egy maradandó élmény.